Brand-ul nostru

Descoperiți companiile care și-au unit forțele pentru a crea Rovensa Next.

Zece companii de pionierat în domeniul bionutriției agricole și al biocontrolului și-au unit forțele pentru a crea o platformă holistică de biosoluții inovatoare.

Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next

Istoria noastră

Zece companii de pionierat în domeniul sustenabilității și-au unit forțele pentru a crea un singur brand.

10 companii de pionierat în domeniul sustenabilității și-au unit forțele pentru a crea un singur brand.

Agrichembio

Agrichembio este renumită pentru produsele sale inovatoare, oferind noi soluții revoluționare pentru a moderniza agricultura și pentru a-i spori capacitatea de a valorifica tehnologia.

Întreprinderea a fost înființată în Spania în urmă cu peste 40 de ani și are o experiență vastă în testarea, dezvoltarea, înregistrarea și comercializarea biopesticidelor, a produselor nutriționale și a biostimulantorilor, precum și în consilierea tehnică privind modul optim de utilizare a acestora.

Logo Agrichembio
logo Agrotecnologia

Agrotecnología

Experți în soluții de biocontrol pentru culturile agricole, datorită cunoștințelor lor extinse în materie de produse pe bază microbiană.

Această firmă spaniolă are peste 20 de ani de experiență în cercetarea, dezvoltarea și comercializarea de produse ecologice.

Idai Nature

Idai Nature este o companie de biotehnologie specializată în soluții naturale fără reziduuri pentru culturile de fructe și legume.

Produsele comercializate de această companie, înființată în Spania în 2009, se bazează pe extracte botanice inovatoare care au un efect biofungicid și bioinsecticid asupra culturilor.

Logo Idai Nature
logo Microquimica

Microquimica

Microquimica este specializată în nutriția plantelor, microbiologie și biotehnologie.

Această firmă braziliană produce biofertilizanți, regulatori de creștere a plantelor, inoculanți și îngrășăminte. Microquimica a fost achiziționată de Tradecorp în 2019 și acum își desfășoară activitatea sub numele de Tradecorp do Brasil, oferind un portofoliu larg de soluții.

OGT

Specializată în recoltarea și prelucrarea algelor marine.

Această companie irlandeză este un furnizor de top al unei metode exclusive de extracție, cunoscută sub numele de Gentle Extraction, care păstrează compușii biostimulatori care se găsesc în mod natural în algele marine proaspete.

Logo OGT
Logo Oro Agri

Oro Agri

Oro Agri este specializată în produse ecologice care oferă soluții eficiente și fără reziduuri pentru clienții noștri. Portofoliul firmei include produse de biocontrol, adjuvanți, bionutriție și biostimulatori.

ORO AGRI, fondată în urmă cu peste 20 de ani în Africa de Sud, dezvoltă și produce produse brevetate pentru aplicații agricole, casnice și industriale la nivel mondial. Oro Agri are o prezență puternică pe piețe strategice precum SUA, Asia, Brazilia și Africa de Sud.

Rodel

Rodel Flowers furnizează produse de bionutriție, biocontrol și adjuvanți pentru piața florilor.

Rodel, care a fost fondată în Ecuador în urmă cu aproximativ 20 de ani, este lider în distribuția de produse specializate de nutriție a culturilor pentru piața florilor.

Logo Rodel Flowers
logo SDP

SDP

Este specializată în adjuvanți de ultimă generație și în nutriția plantelor, oferind o gamă de soluții durabile care sporesc randamentul culturilor și măresc eficacitatea generală a tratamentelor datorită optimizării aplicațiilor de pulverizare.

SDP a fost fondată în Franța în urmă cu 30 de ani.

Tradecorp

Tradecorp este un punct de referință la nivel mondial în sectorul biostimulării și al nutriției durabile a culturilor de specialitate, dezvoltând și producând soluții inovatoare de primă clasă, care sunt comercializate în peste 60 de țări din întreaga lume

Tradecorp oferă un portofoliu cuprinzător de produse premium adaptate la nivel global la condițiile agronomice locale. Soluțiile sale includ biostimulanți și produse specializate pentru nutriția culturilor, cum ar fi micronutrienți  chelați și opțiuni specifice de bionutriție.

logo Tradecorp
logo MIP Agro

MIP Agro

MIP Agro este lider în domeniul biocontrolului și al biostimulatorilor în Chile și a fost prima firmă care a promovat soluții de agricultură durabilă în regiune.

În prezent, MIP Agro are o echipă tehnică și de vânzări consolidată pe teren, care lucrează îndeaproape cu peste 2 500 de cultivatori și prescriptori. Compania vizează culturile de mare valoare, cum ar fi cireșele, fructele de pădure, strugurii de masă, nucile

Hai să creștem împreună!

Oferim cunoștințe locale vaste și asistență. Oferim cunoștințe locale vaste și asistență tehnică globală.

"*" indicates required fields

Numele:*
Hidden