lucrați la Rovensa Next.

Aflați mai multe despre modul în care lucrăm la Rovensa Next.

Când vă alăturați Rovensa Next, nu vă alăturați doar unei echipe dinamice de oameni care se pregătesc să creeze un viitor durabil - vă alăturați unei echipe care intenționează să facă din acest lucru o realitate.

Talentul nostru

O ambiție îndrăzneață necesită acțiuni îndrăznețe, conduse de oameni care sunt pasionați să contribuie la sănătatea și îngrijirea plantelor.

Valorile noastre

S.U.P.E.R. - descrie modul în care ne comportăm

Apreciem diversitatea și, ca atare, încercăm să atragem oameni cu experiențe diferite, care sunt capabili să găsească soluții inovatoare și eficiente la provocările pe care le avem.

Striving
REUȘITĂ
UNITATE
PUTERE
ETICĂ
Safety
SIGURANȚĂ

Viața la Rovensa Next

Peste 3.000 de angajați cu o pasiune comună: promovarea sustenabilității în agricultură.

În calitate de membru al echipei de cercetare și dezvoltare, Rovensa Next îmi oferă o oportunitate unică de a lucra la proiecte globale, de a crea sinergii și de a împărtăși idei în cadrul unor echipe multidisciplinare, pentru a aduce soluții globale, practice și inovatoare care să abordeze provocările actuale ale producției alimentare globale.

Eric Ferre trabajador de Rovensa Next

Eric Ferre

Global Crop Technology & Product Scouting Manager

Posturi libere

Adu-ți pasiunea la locul de muncă. Alegeți dintre posturile noastre vacante din întreaga lume și construiți un parcurs profesional bazat pe pasiune.