Durabilitate

Haideți să cultivăm schimbarea.

Avem ambiții mari de a modela un viitor durabil pentru agricultură și de a impulsiona biotransformarea acesteia.

Ne propunem să abordăm provocări legate de sustenabilitate împreună cu partenerii noștri din întreaga lume și să dezvoltăm următorul capitol în agricultură.

Ne propunem să asigurăm un viitor mai bun pentru generațiile următoare.

Ne-am angajat să respectăm principiile ESG (Mediu, Social și Guvernanță) pentru a genera un impact pozitiv pe termen lung asupra societății.

Adoptarea de măsuri

Trebuie să regândim modul în care acționăm, inovăm și producem, astfel încât să putem avea un viitor mai verde și să contribuim la hrănirea în siguranță a unei populații globale în creștere.

Ne propunem să deschidem calea prin acțiuni îndrăznețe. Citiți cum Rovensa Next are deja un impact pozitiv.

Panourile noastre solare reduc emisiile de C0

La facilitățile noastre din Valencia, urmărim îndeaproape modul în care funcționează panourile noastre solare. Până acum, am economisit echivalentul a 15 tone de CO2 și suntem pe cale să economisim și mai mult în viitor. Și încă nu am terminat, când toate panourile vor fi funcționale la capacitate maximă, va permite producerea a 57.000 kWh de energie verde anual, ceea ce înseamnă aproximativ 1.219 de arbori plantați pe an.

Reducerea utilizării plasticului

Am redus utilizarea plasticului cu 25% din ambalajele la 1L și cu 11% la cele de 5L în fabrica noastră din Albacete, Spania. Dar nu reducem doar plasticul, ci și emisiile de CO2 din transport și distribuție. Și această reducere a plasticului nu va afecta calitatea sticlelor noastre. Toate acestea fac parte din angajamentul nostru de a reduce amprenta noastră de carbon, în conformitate cu obiectivul UE „Fit for 55” de a reduce emisiile cu 55% până în 2030. De asemenea, colaborăm cu furnizorii noștri pentru a găsi noi modalități de a reduce deșeurile, de a crește eficiența energetică și de a ne proteja mai mult mediul.”

BOTTLE_BIIMORE_RO_PER-SITO-WEB

Biimore

Biostimulantul Ultra-Eficient Obținut printr-un proces unic și sustenabil de fermentare a plantelor.

BOTTLE_ARMONIKA_SITO WEB

ArmoniKa

ArmoniKa este un îngrășământ PK lichid care respectă standardul CE, pe bază de Fosfor (P) sub formă de fosfat și Potasiu (K), toate în concentrație mare.

5KG_FLORASTART_PER-SITO-WEB

Florastart

Îngrășământ foliar unic pentru îmbunătățirea înfloriri și prinderea fructelor

Descoperiți modul în care proiectul BIOTOOL revoluționează creșterea plantelor și utilizarea eficientă a apei prin cercetări revoluționare privind substanțele active din alge marine și din alte surse vegetale.

Proiectul AZMUD revoluționează irigarea și cultivarea culturilor cu ajutorul unor tehnologii inovatoare. Acesta are potențialul de a reduce costurile de producție cu până la 15% prin utilizarea apelor reziduale și mai puțină apă, energie și pesticide.

Biosolutions
Innovation Award

Biimore, biostimulantul ultra-eficient, a câștigat premiul pentru inovație biosolutions pentru procesul său inovator, exclusivist și durabil de fermentare a plantelor.

Biimore este un biostimulant cu efecte benefice dovedite în creșterea randamentului și calității culturilor.

World
BioProtection Award

Rovensa Next a câștigat două premii World BioProtection Awards și a fost nominalizată la patru categorii diferite care recunosc realizările noastre ca inovatori în industria de biocontrol.

Certificată
de Pamira ®

Ambalajele care conțin produsele noastre solide și cutiile în care le expediem sunt 100% reciclabile și sunt certificate cu logo-ul de reciclare.

PAMIRA® este sistemul de recuperare a ambalajelor pentru produsele de protecția plantelor și pentru îngrășămintele lichide din Germania.

Angajament față de SDG

Rovensa Next se angajează să facă din planetă un loc mai bun în care să trăim, iar cel mai bun mod în care putem avea un impact este să contribuim la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU: