Inovare

Să aducem viitorul mai aproape

Departamentul nostru de Inovare dezvoltă și aplică cele mai avansate tehnologii pentru a accelera eficiența, productivitatea și durabilitatea în agricultură și pentru a face față provocărilor unei lumi care evoluează rapid.

Participăm la proiecte inovatoare care generează un impact pozitiv.

Inovarea este o piatră de temelie a companiei și a strategiei noastre.

Angajamentul nostru față de inovație ne poziționează în fruntea viitorului model de afaceri în agricultură și contribuie la asigurarea unui viitor mai verde pentru agricultură.

Domeniile noastre de inovare

Proiectul nostru de inovare Rovensa Next prioritizează cinci domenii care sunt aliniate la SDG și la Agenda 2030, care vor fi factori-cheie pentru un nou model agricol durabil.

Gestionarea apei

Dezvoltarea de soluții pentru a îmbunătăți utilizarea eficientă a apei, pentru a reduce riscul de secetă și inundații și pentru a stimula tehnologiile de tratare și reciclare a apei.

O agricultură previzibilă

Utilizarea unor tehnologii precum învățarea automată, analiza datelor și inteligența artificială pentru a îmbunătăți procesul decizional în agricultură, cum ar fi identificarea modelelor meteorologice și de sol pentru a îmbunătăți eficiența resurselor și a crește productivitatea.

Sisteme de producție agricolă

Investiții și utilizarea de tehnologii care să contribuie la prevenirea deșertificării, a nitrificării și la îmbunătățirea agriculturii urbane și verticale.

Noile ingrediente active

Dezvoltarea de noi ingrediente active din substanțe active eco-sustenabile pentru a îmbunătăți durabilitatea și reziliența agriculturii și pentru a contribui la diversificare

Economie circulară

Crearea de sisteme inovatoare pentru a reduce deșeurile, a utiliza mai bine resursele valoroase și a minimiza emisiile de CO.