Stimularea impactului pozitiv în vederea atingerii obiectivelor globale

Lucrăm zilnic pentru a contribui la dezvoltarea unei lumi durabile, reducând amprenta noastră socială și de mediu, aducând în același timp o contribuție pozitivă la dezvoltarea lumii. Ne-am angajat să respectăm Obiectivele de dezvoltare durabilă 2, 12, 13 și 15 ale Organizației Națiunilor Unite.

SDG #2

FĂRĂ GRIJA FOAMEI

Dezvoltăm noi soluții și ne îmbunătățim portofoliul pentru a contura un viitor durabil pentru agricultură și pentru a stimula biotransformarea, eficientizând gestionarea culturilor și producând în siguranță alimente pentru a hrăni lumea.

SDG #12

CONSUMUL ȘI PRODUCȚIA RESPONSABILĂ

Lucrăm la îmbunătățirea eco-eficienței operațiunilor noastre prin eforturi pentru a trece la energie regenerabilă și pentru a reduce consumul de apă și generarea de deșeuri. De asemenea, dezvoltăm soluții organice, cu risc scăzut sau hibride, precum și produse care reduc consumul de resurse în agricultură, folosind principiile economiei circulare.

SDG #13

ACȚIUNE CLIMATICĂ

Am conceput și punem în aplicare o foaie de parcurs net zero care include inițiative de îmbunătățire a ecoeficienței operațiunilor noastre și a lanțului de aprovizionare și care ne permite să ne decarbonizăm activitățile. De asemenea, suntem în curs de aliniere a obiectivelor noastre existente de decarbonizare cu cele mai recente rapoarte privind clima, în conformitate cu pragul de 1,5 ºC stabilit de Acordul de la Paris.

SDG #15

VIAȚA PE PĂMÂNT

Dezvoltăm în permanență noi soluții și ne îmbunătățim portofoliul pentru a reduce impactul negativ asupra mediului și a biodiversității, beneficiind în același timp de sănătatea plantelor și a solului. Ne monitorizăm operațiunile pentru a determina impactul nostru asupra biodiversității.

Hai să creștem împreună!

Oferim cunoștințe locale vaste și asistență. Oferim cunoștințe locale vaste și asistență tehnică globală.

"*" indicates required fields

Numele:*
Hidden