Biosoluții în funcție de nevoile cultivatorilor.

Portofoliul nostru cuprinzător de biosoluții inovatoare acoperă toate tipurile de culturi, de la semințe până la recoltă.

O abordare naturală a agriculturii

Căutați soluții de biocontrol pentru gestionarea integrată a bolilor și dăunătorilor? Sau soluții pentru nutriția durabilă a culturilor, stimularea ciclului de viață al plantelor sau reducerea la minimum a stresului abiotic? Nu căutați mai departe. Suntem aici pentru a vă ajuta pe parcursul întregului ciclu de viață al plantelor.

Necesități de biocontrol

Gestion integrada de plagas

Combaterea eficientă a dăunătorilor este esențială pentru a îmbunătăți randamentul, pentru a asigura sănătatea animalelor și a culturilor, pentru a preveni contaminarea produselor și pentru a menține ecosistemele echilibrate.

Gestión integrada de enfermedades

Pentru o recoltă sănătoasă, este esențial să tratăm bolile încă de la debutul lor, înainte de a se răspândi. Indiferent de sursa bolii, bacteriilor, virusuri sau ciuperci, stoparea bolilor și controlul populației tuturor formelor de boală (spori, miceliu etc.) sunt esențiale pentru gestionarea eficientă a culturii.

Cerințe: bionutriție, adjuvanți și corectori

Mejora la tierra, el agua, y la aplicación de los productos

Optimizăm creșterea culturilor și gestionarea dăunătorilor cu soluții naturale și durabile. Biostimulanții și nutrienții sunt aplicați prin irigare și aplicații foliare. Oferim soluții care îmbunătățesc interacțiunea minerală în sol sau în apă, pentru a le maximiza eficacitatea.

Estimulación de los procesos naturales de las plantas.

Diferitele etape ale ciclului de viață al unei plante sunt interdependente și necesită niveluri ridicate de energie și nutrienți care pot fi sporite pentru a obține performanțe mai bune. Biosoluția potrivită, aplicată la momentul potrivit și cu dozajul potrivit, poate ajuta plantele să își stimuleze propriile procese naturale, contribuind la o mai bună dezvoltare, randament și calitate a plantelor pe tot parcursul sezonului.

Minimiza el estress abiotico

Stresul abiotic, cum ar fi temperaturile scăzute/înalte, seceta, înghețul, salinitatea ridicată, metalele grele, radiațiile UV și fitotoxicitatea pot afecta creșterea și randamentul culturilor. Stresul abiotic este responsabil pentru aproximativ 50% din pierderile de producție agricolă și este posibil să se agraveze odată cu schimbările climatice.

Nutricion Sostenibile

Schimbările climatice și gazele cu efect de seră duc la pierderea de nutrienți din culturi, ceea ce face importantă păstrarea și creșterea disponibilității nutrienților pentru securitatea alimentară și nutriția populației mondiale.

Mejora de la calidad de las cosechas

Fermierii se confruntă cu provocarea de a îmbunătăți calitatea și durata de viață a culturilor și, în același timp, de a satisface cererile consumatorilor pentru alimente mai sănătoase și mai durabile. Oferim o gamă largă de produse dezvoltate pentru a îmbunătăți calitatea și randamentul culturilor pentru a răspunde acestor nevoi.

Descoperiți soluțiile noastre de bionutriție, adjuvanții și corectori de înaltă performanță pentru fiecare etapă a ciclului de viață al culturilor dumneavoastră.

Hai să creștem împreună!

Oferim cunoștințe locale vaste și asistență. Oferim cunoștințe locale vaste și asistență tehnică globală.

"*" indicates required fields

Numele:*
Hidden